mr. G.M. van den Bergh

  basic info

  first name
  mr.
  last name
  G.M. van den Bergh

  Bedrijfsprofiel

  Voor- en achternaam

  mr. G.M. van den Bergh

  Bedrijfsnaam
  Volledig adres

  Noordhoevelaan 50 3319 CH Dordrecht

  E-mail adres
  Telefoonnummer

  078-6149160

  Bedrijfswebsite
  Discipline
  Korte inleiding

  Alimentatie, Arbeidsconflict, Echtscheiding of Zakelijk geschil? Wij hebben een breed scala aan juridische specialismen in huis!

  Door de jarenlange praktische ervaring in het personen en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, pensioenrecht en fiscaal recht, kunt u bij WEB advocaten terecht voor een breed scala aan juridische vraagstukken en oplossingen. Dat betekent dat het kantoor zowel zakelijke als particuliere relaties voorziet van juridische bijstand en advies. De vakgebieden van de advocaten sluiten goed op elkaar aan waardoor vaak wordt samengewerkt.
  Die samenwerking maakt het mogelijk om in vrijwel alle gevallen een antwoord te bieden op uw juridische vragen. Ook als zakelijke en privékwesties door elkaar heen lopen, zoals bij echtscheiding van een ondernemer. De kwaliteit van het werk en de efficiënte manier van werken garandeert een maximaal resultaat tegen minimale kosten. Naast de standaard gratis intake van een half uur, kunnen wij particulieren ook vaak van dienst zijn met vaste prijzen. Dat maakt WEB advocaten de ideale partner voor juridische assistentie, zowel binnen als buiten de muren van de rechtbank.
  WEB advocaten is gevestigd in Dordrecht aan de Noordhoevelaan 50 (Dubbeldam) en werkt voor relaties in binnen- en buitenland. Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvende wederzijdse kennismaking. Wij beantwoorden dan graag al uw vragen.

  Groups

  Profielfoto
  BouwTeam Dordrecht
  Private Group

  Google Maps

  NEEM CONTACT OP

  Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Verzenden

  ©2019 Bouwteam Drechtsteden - Created by Bouwteam member PLAN@STUDIO B.V.

  Log in with your credentials

  or    

  Forgot your details?

  Create Account