Martin Ravenstijn

  basic info

  first name
  Martin
  last name
  Ravenstijn

  Bedrijfsprofiel

  Voor- en achternaam

  Martin Ravenstijn

  Bedrijfsnaam
  Volledig adres

  Postadres: Carmenlaan 1, 3438 VA in Nieuwegein

  Telefoonnummer

  0627062297

  Bedrijfswebsite
  Korte inleiding

  Goed informatiseren, dat is wat wij doen

  Goed informatiseren – waarbij de juiste balans wordt gezocht tussen mensen, processen, doelen en techniek – vraagt souplesse. Onze mensen bezitten het talent om zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau te acteren. Het draait daarbij om ‘Leading your information’: we stellen u in staat zelf de regie te voeren over uw informatie.
  Onze best practice-aanpak op uw informatievraagstukken is gericht op samenhang. Zo zijn wij in staat uw situatie snel te analyseren, inhoudelijk doordachte verbetervoorstellen aan te dragen, hier kundig uitvoering aan te geven en het resultaat hiervan te borgen in uw organisatie.
  Onze klanten herkennen in ons een gedreven team voor het realiseren van duurzame en slimme informatieoplossingen. Wij kijken nuchter naar informatievraagstukken en maken zaken niet onnodig ingewikkeld. InnoviQ verzorgt de volgende diensten voor alle lagen in de sector:
  –   Advies  –   Programma- en project(bege)leiding  –   Implementatieondersteuning  –   Opleiding en coachingOnze aanpak maakt het mogelijk permanent richting te geven aan de optimalisatie en innovatie van uw informatieprocessen. Daardoor is uw organisatie gericht op ontwikkeling en kwaliteit…. en bovenal klaar voor de toekomst!

  Groups

  Profielfoto
  BouwTeam Dordrecht
  Private Group

  Google Maps

  NEEM CONTACT OP

  Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Verzenden

  ©2019 Bouwteam Drechtsteden - Created by Bouwteam member PLAN@STUDIO B.V.

  Log in with your credentials

  or    

  Forgot your details?

  Create Account